HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Pornó - nem csak a férfiak szeretik

Sokakban él az az általánosító nézet, miszerint csak férfiak szeretik a szaftos szex- és a pornófilmeket, mint az alábbiakból kiderül, ez nem fedi teljesen a valóságot.

Határozottan cáfolja ezt a nézetet egy USA-ban végzett felmérés, mely a szexboltok és a videokölcsönzők forgalmát, illetve azon belül is a fogyasztók nemek szerinti megoszlását vizsgálta.
Mint kiderült, az erotikus filmeket kölcsönzők alig kevesebb mint a fele került ki a hölgyek közül, viszont ők másabb jellegű filmeket kölcsönöztek, mint a férfiak. Az utóbbiak hajlamosabbak az igazán kemény, illetve bizarr, perverzitásba hajló filmeket kivinni, míg a nők ízlés terén konzervatívabbak. Ennek lelki okai vannak, ugyanis a férfiak sokkal inkább fogékonyabbak a látványra és egyéb külső ingerekre, míg a nőknél jóval többet számít az érzelmi tartalom. Ez viszont nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy érzelmes filmtől szexuális izgalomba is jönnek. Érzelmileg képesek ezekből töltekezni, ami meghatározza szexuális fogékonyságukat is, de igazából ők is egy valódi „kemény” jelenettől képesek igazán felizgulni, akárcsak a férfiak.

nice.hu

2008.05.26. 11:55
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: